WEEKENDEN BØD OGSÅ PÅ COMEBACKS TIL YOUNG GUNS

26.09.2022 17:26

Mens de ældste drengehold havde en pause i weekenden var U18 og U16 pigerne ude i flotte comebacks i deres kampe.

Mens seniorholdet tog i mod Brøndby IF på Ceres Park i Gjensidige Kvindeligaen, så var AGF's talenthold på pigesiden også i aktion mod Brøndby IF. Og her leverede de to unge hold også flotte comebacks.

Således var både U16 og U18 bagud på udebane i Brøndby, inden en stribe af mål vendte begge opgør til århusiansk fordel. På U18 var man bagud 2-0. Men mål fra Mille Ahrenholt, Mathilde Frandsen og Mie Lerche sikrede at de tre point kom med hjem i bussen til Aarhus.

Hos U16 pigerne var kampbilledet det samme. Bag 0-1 fik pigerne vendt kampen til en sikker 4-1. Målene sat ind af Sophia Parkegaard, Maja Norup Jensen og Maise Evald. Resultaterne betyder at begge hold spiller med i toppen af deres respektive rækker inden der på lørdag venter en udekamp mod Varde.

På drengesiden var der pause hos U15, U17 og U19 i landsholdspausen efter de i sidste uge pudsigt nok også havde mødt Brøndby

De yngre hold havde til gengæld besøg af AaB på Fredensvang. Her blev det til en sejr til U14 drenge på 2-1, mens U13 måtte indkassere et sent nederlag på 3-2 i en velspillet kamp, hvor man havde været foran i store dele af kampen.

De ældste talenthold genoptager turneringen i den kommende weekend ude mod Silkeborg IF. Dog skal U15 allerede i aktion i morgen ude mod FC Midtjylland i Ikast.