U19 SLOG TILBAGE MOD BRØNDBY IF

Foto: Ole Nielsen — 19.09.2022 07:50

Resultatmæssigt blev det en lidt blandet weekend for Young Guns, der mødte Brøndby IF på hjemmebane.

I weekenden var et velbesøgt Fredensvang vært for ligakampe i U15, - U17 og U19 DM ligaen, hvor Brøndby IF lørdag var på besøg.

Og efter en resultatmæssig hård start på sæsonen leverede U19 en flot præstation på Fredensvangs bane 2, da snuppede en 4-1 sejr. Målene blev sat ind af Jacob Andersen, Benjamin Opanovic, Andreas Nybro og Mathias Sauer.

Ligeså målrigt blev det ikke hos U17, som spillede en intens og lige kamp, som efter ordinær spilletid endte 1-1. Men som reglerne foreskriver i ungdomsrækkerne skal der ved uafgjorte resultater spilles om et ekstra point, og her trak vi det længste strå og kunne dermed forlade banen med 2 point.

Hos U15 drengene startede man som lyn og torden mod Brøndby og efter ganske få minutter førte man 2-0. Føringen holdte dog ikke og det endte med et 4-3 nederlag - sæsonens første nederlag for de unge gutter, der dog stadig ligger i toppen af rækken på en andenplads.

Pigerne har i denne weekend haft friweekend inden der på lørdag også venter dem kampe mod Brøndby IF, når U18 og U16 DM skal en tur til Brøndby.