STORKAMP VENTER I WEEKENDEN

20.09.2022 19:51

Benyt landsholdspausen til at opleve AGF Kvindefodbold i et rivalopgør mod Brøndby IF på Ceres Park. Gjensidige sørger for gratis adgang.

Mens herrerne holde landsholdspause, så kan man stadig få en AGF-oplevelse i weekenden. For søndag den 25. september kl. 14.45 spiller AGF Kvindefodbold hjemme på Ceres Park mod Brøndby IF i et rivalopgør på kvindesiden.

Kampen gælder vigtige point i Gjensidige Kvindeligaen og Gjensidige inviterer alle gratis med. De gratis billetter kan hentes her.

Kom og vær med og se om vi måske kan sætte en ny tilskuerrekord i Gjensidige Kvindeligaen efter vi gjorde netop det i foråret i sæsonens sidste kamp i Ceres Park.

Vi åbner AL Bank Fanzonen inden kampen med hoppeborge, fodboldlege og andre sjove aktiviteter. Aros kigger naturligvis også forbi fanzonen inden kampen og til alle børn er der et gratis AGF-flag – lige til at tage med på stadion og flage med, når kvinderne løber på banen. Find det i fanzonen, der åbner kl. 13.30

Det er også i fanzonen, at man tanker op med mad og drikke. For eksempel får vi besøg af en street food vogn, der drives af kvinder fra Bispehavens Fælleskøkken i Aarhus. Her kan man glæde sig til Falafel med grønt.

Så alt i alt er der disket op til endnu en sjov og hyggelig eftermiddag i Ceres Park, hvor det kl. 14.45 ikke skal være sjovt for Brøndby IF inde på banen.

Udnyt landsholdspausen og kom i Ceres Park og oplev AGF’s kvinder i et klassisk opgør. Adgangen er gratis. Billetterne hentes her >>>>>