SØNDAG MØDES VI IGEN I CERES PARK: AGF KVINDEFODBOLD I STOR KAMP

22.09.2022 07:15

Søndag eftermiddag blænder vi igen op for fodbold, hygge og fællesskab i AL Bank Fanzonen inden AGF's kvinder møder Brøndby IF i en kamp, hvor der er gratis billetter.

Selv om 3F Superligaen ligger stille i øjeblikket i landsholdpausen, så bliver der på søndag rig mulighed for stadig at heppe på de hviie og nyde en dag i fodboldens tegn i Ceres Park.

For her spiller AGF’s kvinder hjemme mod Brøndby IF i et klassisk rivalopgør mod de gule. Og det gør de ovenikøbet med gratis entré efter Gjensidige har sørget for gratis billetter til kampen.

Billetterne kan hentes lige her.

Kampen starter kl. 14.45 og kl. 13.30 åbner vi AL Bank Fanzonen med spandevis af god underholdning og hygge for store og for små. Her finder man hoppeborg, fodbold-aktiviteter, ansigtsmaling, bordfodbold og andre sjove aktiviteter. Og naturligvis kigger Aros også forbi.

Vi får også besøg af fodbold-freestylerne Sofie, som kommer i fanzonen og viser sine fede tricks. Hun har besøgt os før og er altid en fascinerende og sjov oplevelse med hendes boldkunst.

Til de første 300 børn er der et gratis AGF-flag og de første 100 børn får også en portion popcorn med flaget.

Og så foregår hovedattraktionen jo inde på Ceres Park, hvor kampen starter kl. 14.45.

Et rivalopgør mod Brøndby IF er i sig selv en fed kamp - uanset om det er er herre- eller kvindeholdet, der spiller. Så kom i skoven på søndag den 25. september til en søndag, hvor vi igen kan dyrke fodbolden og fællesskabet.

AL Bank Fanzonen åbner 13.30
Kampen starter 14.45.

Billetterne er gratis og kan hentes lige her >>>