I GANG MED EN TESTKAMP: SØNDAG VENTER KØBENHAVN

27.09.2022 11:51

Landsholdspausen er slut for de fleste. På Fredensvang har truppen med en testkamp i dag for alvor taget hul på arbejdet frem mod weekendens store kamp i København.

Oven på en landsholdspause, hvor 3F Superliga-truppen fik nogen velfortjente fridage - i hvert fald dem, der ikke er på national tjeneste - er vi nu i gang igen.

Truppen trænede sent i går. I dag stod den også på træning og derefter en lukket træningskamp mod Randers FC, der en våd affære på Fredensvang endte 1-1, hvor vores mål blev sat ind af Sigurd Haugen.

- Det har været to gode træningsdage - afsluttende med kampen i dag, hvor alle fik gode minutter i benene mod 3F Superligaens bedste hold. Begge hold var konkurrencedygtige og det var en fin kamp som en forberedelse for os inden København venter søndag.

- Haugen fik scoret, og det var godt at se og så var Frederik Tingager igen fremragende for os i dag. Så en god træningskamp, hvor vi kom op i hastighed og intensitet mod et godt hold i en kamp, der var ganske nyttig for os, siger Uwe Rösler.

Nu rettes fokus så for alvor mod weekendens store kamp i København, hvor FC København venter søndag kl. 18. Her er der i øvrigt stor interesse for billetterne til udebaneafsnittet - det kan man læse mere om her >>>>

- Det var godt at se spillerne igen oven på weekenden, hvor vi trænede sent i går. Og nu for alvor er i gang igen efter testkampen. Spillerne er meget fokuseret på at få sat en god uge sammen og der venter os en spændende udfordring på udebane i weekenden som vi skal forberede os godt på.

- Vi ved, at FC København bliver en svær modstander, men vi ved også, hvad vi skal forberede os på. Vi er et konkurrencedygtigt hold og kan vi finde frem til vores spil, har vi også en chance for at få noget med hjem derfra, fortæller Uwe Rösler, der glæder sig over udsigten til endnu en stor støtte fra et tæt pakket udebaneafsnit, når spillerne løber ind i Parken på søndag.

- Passionen fra vores tilhængere er meget vigtig. Vi kæmper for at få noget ud af hver kamp og vi arbejder sammen om at få resultater - vi er sammen om det. Man kan ikke få succes alene - vi skal alle stå sammen som enhed. Og det kommer vi til at gøre igen på søndag.

Læs mere om kampen søndag her, hvor der også er link til billetter.