- DET VAR EN SEJR VI FIK SAMMEN

18.09.2022 14:59

Oven på lørdagens sejr i Ceres Park var cheftræner Uwe Rösler naturligvis ganske tilfreds.

Lørdagen bød på en sejr over AaB foran mere end 16.000 tilskuere i Ceres Park. Det var den første sejr i fire kampe og det var rigtig godt for gutterne at komme tilbage på sejrs-sporet. Og spørger man cheftræner Uwe Rösler var det ikke helt tilfældigt, at det skete foran et næsten fyldt Ceres Park.

- Vi havde brug for publikums støtte og de havde brug for, at vi kunne give noget igen i form af en sejr. Så jeg er rigtig glad for, at vi sammen fik et resultat - det var god timing af klubben at ligge kampen lørdag eftermiddag og så efterfølgende godt arbejde af vores kollegaer at få så mange herud.

- Det hjalp os og det var vigtigt at finde igen. Så jeg er rigtig glad for sejren for spillernes skyld, men også for publikum og for hele klubben, lød det fra Uwe Rösler, der havde store roser til hele holdet - også de to nye ansigter i lørdagens startopstilling. 

- Fra første minut til det sidste var det en flot indsats, og spillerne udførte deres opgaver og vores taktik som de skulle. De nye - Kevin Yakob og D' Alberto gjorde det flot i dag. Det er ikke nemt at komme ind i en startopstilling. Men de gjorde det godt og tog chancen. Også vores indskiftere kom ind og gjorde det flot. Så over det hele var det en flot indsats, som jeg er meget glad for.

- Måske vi foran målet kunne ha' været skarpere i 1. halvleg, men det blev bedre i 2. halvleg, hvor vi ikke var til at stoppe, da vi først kom i gang. I dag leverede vi stort set over hele kampen, sagde Uwe Rösler.

Næste hjemmekamp er den 9. oktober mod FC Midtjylland, hvor billetsalget er startet.