AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL MATHILDE RASMUSSEN

15.09.2022 12:31

AGF's kvinder styrker truppen på midtbanen. Velkommen til Mathilde Rasmussen.

AGF’s kvinder henter en ny spiller til midtbanen i skikkelse af Mathilde Rasmussen, der kommer til Aarhus efter et ophold på college i USA, hvor hun har spillet for Xavier University Athletics i Cincinatti. 

Før opholdet i USA optrådte Mathilde Rasmussen for AaB i Gjensidige Kvindeligaen og i 1. division inden hun i vinter tog på eventyr i USA. Nu går turen altså til AGF. 

- Vi er glade for, at Mathilde har fundet vej til Aarhus og AGF, hvor hun kan se sig udvikle sig videre som fodboldspiller. Vi kender hende fra hendes tid i AaB, hvor hun tit var omdrejningspunktet for vores egen taktik, når vi mødte AaB, da hun er en meget alsidig spiller med et højt teknisk niveau og en god spilforståelse.

- Derfor er vi også sikre på, at hun kan bidrage med noget kreativitet i vores offensive spil og kan supplere den resterende trup godt. Hun er kommet godt i gang med truppen til træning og lægger hårdt arbejde i at blive klar til at bidrage til den udvikling, vi er i gang med, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve. 

Mathilde Rasmussen, der har fået sin fodboldopdragelse i Viborg og i Skive, har flere ungdomslandskampe i bæltet. I alt er det blevet til 26 ungdomslandskampe for Danmark – senest seks kamp for U19 landsholdet. Mathilde Rasmussen fylder 20 år den 22. september og kan altså fejre den runde dag som AGF'er, hvor hun har fået en to-årig aftale. 

Velkommen til Mathilde Rasmussen.

Husk at kvinderne den 25. september spiller en stor kamp hjemme mod Brøndby IF. Billetterne er gratis og kan hentes herunder.