AGF KVINDEFODBOLD: GLAD FOR POINT OG OPBAKNINGEN

25.09.2022 16:28

Efter søndagens 3-3 kamp mod Brøndby IF var aktørerne glad for et flot comeback og et lige så flot fremmøde. Men defensiven skulle ha' set bedre ud - så var det blevet til en sejr.

Søndag spillede AGF's kvinder 3-3 mod Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaen efter vi ellers var kommet bagud 1-3. Så efter kampen var der naturligvis glæde over det ene point, som kom i hus på et sent comeback, men også ærgelse over, at lukkede tre mål ind i en kamp, hvor spillet ellers var til alle tre point.

- Det er et vanvittigt flot comeback vi gør. Det bliver lidt svært i første halvleg, og vi kommer bagud. Så scorer vi, og så kører det i ring igen. Jeg er så stolt af pigerne - at vi formår at kæmpe os tilbage. I anden halvleg er vi er det bedste hold og heldigvis munder det ud i en scoring i det 90’ minut, sagde målvogter Katrine Svane efter kampen, hvor hun blandt andet tog et straffespark, men alligevel måtte se tre mål gå ind bag sig i første halvleg.

- Det er ærgerligt, at vi ikke er helt klar fra start og giver den nok i første halvleg. Vi giver dem nogle dumme mål, hvor vi ikke er der defensivt. Med det i mente er det ærgerligt, at vi ikke får tre point.  

- Men vi skal tage med, at det er et vanvittigt flot comeback. Den energi vi har i anden halvleg, hvor vi er der 100 pct. defensivt og offensivt, er vi nødt til at finde til næste kamp i 90 minutter, så det kan blive til tre point.  

Kampens spiller: Fed kulisse
Cecilie Johansen stod bag asissten til alle tre AGF-mål og blev da også efter kampen fortjent kåret til kampen spiller.

- Første halvleg hænger vi defensivt, og er desværre det, der giver dem tre mål. Det er ærgerligt, når vores keeper hiver en flot straffesparksredning op. Vi skal følge op og støtte op om hende, men det er alt i alt en god præstation. Særligt når vi scorer så sent i kampen, så skal vi også være glade for et point.  

Det betyder sindssygt meget at tage point fra Brøndby, og jeg synes, vi er det bedste hold i dag. Vi dominerer på bolden, så det er stort. Vi skal bygge videre på det og tage selvtilliden med videre. Vi er svære at spille mod og vi er i gang med noget rigtigt, der skal bygges videre på, sagde Cecilie Johansen som spillede foran et rekordstort publikum i Ceres Park på 1.423, der er tilskuerrekord for AGF i Gjensidige Kvindeligaen.

- Det er en fed kulisse i dag, og det er stort som spiller at spille foran fyldte tribuner. Over 1400 mennesker viser, at der er en god opbakning og den stiger hver gang, vi spiller på Ceres Park. Det er fedt, at Aarhus bakker op om projektet, og det viser, at der er potentiale.