NY STOR SØNDAG VENTER I CERES PARK: AFSNIT UDSOLGT

07.10.2022 04:00

Stor interesse for søndagens kamp i Ceres Park, hvor familieafsnittet nu er udsolgt.

Der er mange, der gerne vil være med til at fejre vores fødselsdag og hylde vores samarbejdsklubber, når vi søndag møder FC Midtjylland kl. 14 i Ceres Park. I hvert fald er interessen på forhånd stor får kampen, hvor vi forventer op mod 14.000 tilskuere.

Således er Familieafsnittet nu udsolgt. Dermed kan vi se frem til mange unge gæster i AL Bank Fanzonen, hvor vi kl. 12 åbner et stort indendørs legeland og ikke mindst vores fødselsdagstelt med gratis kage. Her er der kaffe til forældrene og juice til ungerne, som også kan hygge sig med snobrød over bål og andre aktiviteter i AL Bank Fanzonen. 

Der er stadig plads og billetter på Ceres Parks andre afsnit på Ceres Tribunen (C) og Super1Rent (D). Dem kan man finde her >>>

Der er kampstart kl. 14 og Ceres Park åbner 12.45. Vi opfordrer til at man kommer i god tid og også finder sin plads i god tid, da vi inden kampen skal fejre vores samarbejdsklubber, hvor vi blandt andet finder Årets Frivillig og Årets Samarbejdsklub.

Det ser ud til, at vi får fint vejr med op til 14 grader og tørvejr til de perfekte rammer til endnu en storkamp i Ceres Park.