SENT STRAFFESPARK FÆLDEDE KVINDERNE I KOLDING

22.10.2022 12:27

AGF Kvindefodbold tabte i dag 2-3 i Kolding, hvor hjemmeholdet scorede sejrsmålet på straffespark i kampens slutminutter.

På en tåget lørdag var AGF Kvindefodbold i dag på Autocentralen Park til en kamp mod Kolding IF. Med en fanbus afsted fra Aarhus og en stor samling på lægterne, havde mere end 100 fans fundet vej til Kolding i den sidste weekend af efterårsferien for at støtte pigerne i jagten på en sejr.

Fra kampens start viste hjemmeholdet, at de ville spille med fysisk, mens vi viste hurtighed i benene. Det gav anledning til flere hårde dueller, hvor flere måtte ned og snuse til græsset.

Der gik ganske kort tid, før vores målvogter Katrine Svane kom i auktion. Kolding spillede sig til kampens første store chance, og selvom Svane stillede sig bredt og fik første redning, kunne Kolding forsøge sig igen med en ripost. Vendelbo var skarp i forsvaret og fik afværget boldens retning på målstregen.

I modsatte ende kom vi med et modsvar. Efter tæt spil og en flot tværpasning fra højre, kunne Mathilda McNamara dirigere bolden i mål og bringe os foran 1-0 til stor jubel for de fremmødte fans.

Dog var glæden kort, for Kolding pressede hårdt på. Og ikke længe efter, kunne Svane se bolden blive sendt helt op i højre hjørne af målet til en udligning. Kolding IF gjorde det igen, da urets rundede den første halve time, og så stod der 2-1 på Autocentralen Park.

Mod halvlegens slutning foregik store dele af spillet på vores banehalvdel, men vores forsvarsgeneraler gik forrest og viste gode takter. Desværre blev spillet præget af enkelte tekniske fejl fra vores side, og vi kunne gå til pause bagud 2-1.

Fra 2. halvlegs start var der ild i øjnene hos AGF-holdet, der meget gerne ville ha' point med hjem til Aarhus.

Og muligheden åbnede sig kort inde i halvleg. Med et langt indlæg fra Sofie Bloch på højre kant, havde Àsla Johannesen fundet sin vej i feltet og kunne med en fræk detalje sende bolden mellem Koldings målmand og udligne til 2-2.

Det var lige før, vi kunne komme på måltavlen igen, da vi fik tildelt et frispark udenfor målfeltet. Cecilie Johansen havde øje for venstre hjørne, hvor Kruse stod klar, men det samme gjorde en Kolding-spiller, og det blev sidstnævnte, der havde heldet med sig og headede bolden væk.

En stor fight blev lagt for dagen, og vi blev mere og mere dominerende på bolden. Svane havde flere redninger i målet, og vi kom selv til chancer i angrebet. Også Benedicte Moss kom på banen med nye kræfter i stedet for Cecilie Johansen.

Med ti minutter igen måtte Mathilde Kruse trække et gult kort, og der var straffespark til Kolding, der lagde sig i front med en føring på 3-2.

Vi gav den alt, hvad den kunne trække med det offensive spil for at komme tilbage. Men tiden var for kort, og vi måtte tage fra Kolding uden point.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 29. oktober, hvor vi tager imod FC Thy-ThistedQ på Ceres Park kl. 15.

Kolding IF vs AGF / Gjensidige Kvindeligaen / Runde 9 på Autocentralen Park 22.10 2022
3-2 (2-1)

15’ 0-1: Mathilda McNamara
25’ 1-1: Solveig Enemark Andersen
33’ 2-1: Ida Schiling Guldager
51’ 2-2: Ásla Johannesen
84’ 3-2: Sofie Thrane Hornemann.