MÅlSCORER KRUSE: - VI VILLE DET MERE I DAG

01.10.2022 17:22

Med to mål havde Mathilde Kruse stor andel i AGF Kvindefodbolds første sejr i Gjensidige Kvindeligaen denne sæson.

Mathilde Kruse stod bag to af vores tre scoringer i dag, da AGF Kvindefodbold vandt 3-1 på udebane over FC Nordsjælland. Kort inde i kampen var hun vågen på en ripost og kort inden pausen var hun kold i en omstilling med en følt afslutning til 2-0. Så da kampen endte med en sejr efter kollega Caroline Jensen havde scoret et mål mere, var Mathilde Kruse naturligvis mere end tilfreds.

- Det er dejligt at kunne bidrage med mål til holdet og sindssygt fedt, at vi tager en sejr i dag - det trængte vi til.

- Det var en hård, men også fed kamp. Det var en virkelig god oplevelse og dejligt, at vi tager de tre point med. Det var en hård kamp især i første halvleg, hvor vi løb meget defensivt. Det var mange hårde meter, men jeg er bare så stolt af os, sagde Kruse efter kampen, hvor hun fortalte, at optimismen fik en hak op i pausen.

- I pausen snakker vi om det virker som om, at det er os, der vil det lige dét mere end dem. Det er os, der har mere på lyd. Det er os, der har mere gejst, og vi er skarpe i felter, som vi havde snakket om i optakten til kampen. Der var lyd på hver eneste gang, nogle fik bolden clearet. Så vi havde gejsten med os og det gav os det sidste, lød det fra en træt dobbelt-målscorer inden bussen gik den lange vej hjem til Aarhus. Nu med tre point.