JUBILÆUM PÅ STEMNINGSAFSNITTET

21.10.2022 10:51

Tillykke til stemningsgrupperingen; Nysir, der runder 15 år på søndag.

På søndag kan fan-grupperingen Nysir fejre sit 15-års jubilæum. Nysir blev skabt i 2007 og blev til på initiativ af en gruppe fans, der gerne ville gøre endnu mere ved stemningen på Ceres Park og blandt de medrejsende tilhængere, når AGF spillede på udebane.

- Vi vil gerne skabe masser af stemning til AGFs kampe. Det er vores måde at støtte på, og det er vores eneste formål, fortalte en af initiativtagerne; Martin Skøtt, da Århus Stiftstidende for 15 år siden omtalte den, den gang nye fangruppering, hvis navn er oldnordisk og betyder »den, der går forrest«.

Den gang kom nogen af medlemmerne fra AGF Fanclub Aarhus og bestod primært af unge fans, der havde lyst til at skabe stemning og farver. Mange er siden kommet til og de fleste er holdt ved til nu, hvor gruppen fortsat går forrest med at skabe stemning til AGF’s kampe og altid med fokus på at bakke holdet op - ude som hjemme.

Ud fra Nysir voksede det vi kender som Samlet for Aarhus, der sidste år kunne fejre sit 10 års jubilæum og som de fleste i dag kender som paraply-organisationen for de stemningsskabende fans og som koordinator og drivende kraft til blandt andet det flotte tifo-arbejde vi har set i denne sæson og ikke mindst den store støtte på udebaner landet over.

Men Nysir lever fortsat i bedste velgående på øvre B1 og B2 på Ceres Park. I forbindelse med Nysirs fødselsdag opfordrer vi til at støtte en indsamling til Tifo-arbejdet. Det kan man gøre ved et valgfrit beløb på 33392.