HÅRD WEEKEND FOR YOUNG GUNS

24.10.2022 10:27

Ingen gevinst for drengene i weekenden, hvor pigerne havde kampfri.

Det blev lidt en resultatmæssig hård weekend for holdene i AGF Talent.

Efter lutter sejre i sidste weekend mod AaB, var det i denne weekend helt omvendt. Hos U19 blev det til et 5-2 nederlag mod et stærkt OB hold, som havde mange velkendte navne fra Superligaen med i bussen til Fredensvang. Vores mål blev sat ind af Benjamin Opanovic og Jing Reece.

Anderledes tæt var det hos U15 og U17. Begge hold var faktisk foran i store perioder af kampen, men i begge kampe fik fynboerne kæmper sig tilbage og vendt kampen. Hos U17 var man foran 2-0 på mål af Frederik Emmery Søgaard og Mikkel Falk Hansen. Men en lige og intens U17-kamp endte 3-2 til odenseanerne.

På samme måde gik det hos U15, hvor Mikkel Bro Hansen tidligt i kampen fik bragt os foran 1-0. Men efter scoringen gav drengene for meget initiativ til OB og det udmøntede sig i en scoring inden pausen. I starten af anden halvleg får drengene to store chancer, men den afgørende skarphed udeblev på Fredensvang og så var det i stedet OB, der scorede. På trods af en stor boldbesiddelse efter scoringen kunne vi ikke for alvor blive farlige og derfor endte kampen 2-1.

Næste kamp på programmet er på fredag hvor Vejles U15 drenge er på besøg på Fredensvang. Hos U17 er der fri i landsholdspausen, mens U19 på lørdag møder Esbjerg på hjemmebane.

AGF Kvindefodbolds to pigehold havde kampfri i weekenden og i den næste inden turen går til Farum og FC Nordsjælland i starten af november.