FULD PLADE TIL ALLE AGF-HOLD I WEEKENDEN

Arkivfoto: Ole Nielsen — 31.10.2022 07:30

AGF's ungdomshold sikrede med sejre til alle hold fuld plade for AGF i weekenden.

Det blev en rigtig flot weekend for AGF. Både på senior, ungdom, herre og kvindesiden blev der leveret flotte resultater og præstationer.

Fredag aften lagde U15 drengene ud med en 3-1 sejr over Vejle Boldklub. Sejren kom i hus efter en intens affære, mod et højt pressende og aggressivt spillende Vejle-hold. Men yo mål af Mikkel Bro Hansen og en enkelt af Adam Fulgsang sikrede sejren til U15-drengene som konsoliderede deres fornemme start på sæsonen.

Lørdag var det så U19-drengenes tur da Esbjerg kom en tur forbi Fredensvang. En kamp der i lang tid lå og bølgede frem og tilbage, blev for alvor afgjort af et rødt kort til Esbjerg på et tidspunkt i kampen, hvor vi allerede var foran 3-2.

Efter det røde kort dominerede vi massivt og det blev da også både 4-2 og 5-2 som blev kampens slutresultat. Målene sat ind af Jing Reece, Benjamin Opanovic, Oliver Olsson og Mathias Sauer.

Søndag var det så de yngste holds tur. Silkeborgs U13 og U14 hold kom en tur forbi Fredensvang og begge leverede flotte kampe. U14-drengene leverede en god indsats, som førte en flot 4-0 sejr med sig. Det samme gjorde U13-drengene som hev en sejr på 8-4 i hus.

Så med Gjensidige Kvindeligaens 6-1 sejr lørdag og  Superliga-mandskabets sejr i Lyngby, kunne vi runde en flot hvid weekend af.

Næste opgave for U15, U17 og U19 er en tur til Randers, mens U16 og U18 pigerne skal en tur til Farum og møde FC Nordsjælland, efter en længere kamppause, der betød de ikke spillede i weekenden.