FLERE AGF'ERE I LANDSHOLDSAKTION

07.10.2022 14:27

I øjeblikket er flere AGF’ere afsted på landsholdsopgaver - særligt fra AGF Kvindefodbold, hvor ligaerne lige nu har landsholdspause.

Ásla Johannesen er med det færøske landshold til Baltic Cup i Estland. Og hun har allerede spillet en stor rolle, da hun i semifinalen den 6. oktober scorede sejrsmålet til 3-2 og bragte sit landshold videre i finalen. Finalen spilles på søndag i Estland mod værtsnationen selv.  

Også Mathilda McNamara er i aktion for sit land. For hende gælder det to kampe for Australien - herunder en kamp mod det danske kvindelandshold på Viborg Stadion den 11. oktober.  

På ungdomsfrontener der flere hold, hvor AGF er repræsenteret. På pigesiden er Julie Poulsen og Mariann Høgh fra førsteholdet udtaget til U19 kvindelandsholdets første runde af EM-kvalifikationen i Slovakiet fra den 3. til 10. oktober, hvor de får selskab af Laura Kjærsgaard fra U18 DM 
 
På U17-landsholdet er der sendt bud efter hele fire AGF’ere: Johanne Krøger, Karla Nørgaard, Milla Ahrenholt og Mie Lerche er udtaget til EM-kvalifikation i Estland fra den 4. til 14. oktober.  

På drengesiden er Gustav Schjøtt udtaget til U16-landsholdets 4-nationers turnering i Portugal fra d. 12 til 19. oktober. 

Held og lykke til landsholdsspillerne med de kommende udfordringer i landsholdstrøjen.