FIN WEEKEND FOR YOUNG GUNS

03.10.2022 08:15

AGF Talent fik gode kampe i bæltet i weekenden med sejre til næsten alle hold.

Det blev en fin weekend for de aarhusianske ungdomshold der i denne uge var på besøg i henholdsvis Silkeborg og Varde.

Alle kampe bød på masser af flot spil og flotte mål til følge. I Silkeborg startede kampene godt, da U19 efter 2 minutter kom foran på en scoring af Mathias Sauer, men Silkeborg fik i anden halvleg kæmpet sig tilbage i kampen og et par dyre minutter afgjorde kampen som endte 2-1 til Silkeborgenserne.

Det omvendte kampbillede så man i U15 kampen hvor vi kom skidt fra start, men U15 drengene kæmpede sig flot tilbage i kampen og fik gennem scoringer fra Mikkel Bro Hansen og Mark Ian Frøkjær Steffensen sikret sig sejren, som kom i hus efter en kamp, hvor U15 spillede sig frem til hele 23 afslutninger.

Hos U17 var der mindre slinger valsen. Med en hurtig 1-0 scoring fra Frederik Emmery og en efterfølgende 2-0 scoring fra Mathias Bang var U17-drengene i fin kontrol det meste af kamepn, som for alvor blev lukket med en scoring på hjørne af Mikkel Falk Hansen.

I det sydvestjyske skulle AGF Kvindefodbolds U16 – U18 DM-hold spille kampe mod Varde. Og det blev til to sikre sejre for AGF-pigerne. U18-pigerne vandt således hele 4-1 på mål af Clara Jensen, Emilia Kristjansdottir, Mie Lerche og Laura Kjærsgård. Endnu mere overbevisende gjorde U16-pigerne det.

Hele 9-0 endte kampen som kom i hus efter et hattrick fra Hannah Bechmann og hele 4 mål fra Silke Larsen. De resterende 2 mål stod Hannah Foss og Lærke Hasselstrøm for.

I den kommende uge får drengene besøg af Vejle Boldklub på Fredensvang mens pigerne får besøg af B93 på Lysengs Idrætspark.