EFTER STORSEJR - VI LYKKEDES MED MEGET

30.10.2022 08:16

Cheftræner for AGF Kvindefodbold, Katrine S. Pedersen om lørdagens flotte storsejr i Ceres Park.

Cheftræner Katrine S. Pedersen var naturligvis meget tilfreds med sit hold i gårsdagens 6-1 sejr i Gjensidige Kvindeligaen over FC Thy/Thisted Q i Ceres Park. Her lykkes vi med meget af det, vi gerne vil, lød det blandt andet fra cheftræneren efter kampen.

- Vi sidder på bolden fra start. Vi udfordrer, og vi gør ondt på Thy de steder, vi gerne vil gøre ondt. Vi lykkedes med mange af de ting, som vi træner hårdt på. Og når man lykkedes med tingene, så er det som om, at succes avler succes. Det var det, der skete for os i dag.  

- Og det giver en masse til os på selvtillidskontoen. Det er det her spil, vi har trænet efter. Det at vi går ud og præsterer efter, vi har snakket om, at nu er der virkelig noget på spil. Det har der sådan set været hele tiden, men nu er der ikke noget, der er godt nok, hvis ikke vi henter point, sagde Katrine S. Petersen, som nu håber, at holdet kan fortsætte de gode takter i de sidste afgørende kampe, hvor der skal hentes nye point.

- I dag hentede vi point, og vi gjorde det godt. Vores præstation var sindssygt god i dag, og det kan vi selvfølgelig tage med videre i næste weekend. Det er en ny kamp, og vi skal på ingen måder være under det niveau, som vi spiller på i dag.