- DE GODE TAKTER SKAL MED SØNDAG

07.10.2022 04:40

Det er endnu en stor kamp, der venter 3F Superliga-truppen, når vi søndag møder FCM i Ceres Park.

Søndag kl. 14 venter FC Midtjylland hjemme i Ceres Park, når vi fejrer vores 142 års fødselsdag og samtidig holder Samarbejdsklubbernes Dag. Derfor åbner vi AL Bank Fanzonen kl. 12 med gratis kage og et stort legeland. Find billet her >>>>

På banen skal gutterne se om vi kan slå tilbage efter søndagens nederlag i Parken, hvor vi - især efter en god første halvleg - havde en følelse af, at vi kunne være kommet hjem til Aarhus med mere end tilfældet var. Men vi måtte altså rejse tomhændet over Storebælt.

Men nu er den skuffelse vasket af og forberedelserne til kampen søndag er i fuld gang for truppen, der kan se tilbage på nogen gode kampe de seneste gange, vi har spillet mod FC Midtjylland, hvor det er blevet til to sejre. Og søndag skal vi forsøge at finde sejrssporet igen og sætte en ny god hjemmekamp sammen.

- Vi skulle have fået lidt mere ud af de seneste kampe i ligaen. I Parken spiller vi en god første halvleg, hvor vi dominerer og det er der ikke mange hold, der gør i København. Så vi skal tage de gode takter med videre på søndag og vi har god følelse omkring de fremtidige kampe.

- Det handler for os om at arbejde hårdt, lære af kampene og komme stærkere ud til den næste kamp, siger forsvarsspiller Frederik Tingager, der igen viste sin styrke i luften mod FC København og er i top tre over spillere med flest vundne luftdueller i 3F Superligaen - en evne som han ganske givet får brug for igen på søndag, når vi skal ud og jagte en sejr, der kan holde os i den lune ende af tabellen i en uhyre tæt 3F Superligaen.

- Det er meget tæt i Superligaen i denne sæson og jeg kan ikke huske, at jeg har oplevet det så tæt før. Og alle tænker jo, at nogen af holdene i bunden snart må komme i gang - herunder FC Midtjylland. Men der er ikke plads til alle, så det handler om at holde sig til i det kapløb, siger Tingager, som indtil nu har spillet 12 gange mod FC Midtjylland i sin karriere. Søndag kan han lægge en mere til den statistik - forhåbentlig med en sejr.