YOUNG GUNS I INTENSE KAMPE I WEEKENDEN

14.11.2022 08:03

En sejr, et nederlag og en uafgjort. Det blev en tæt kampweekend, da AGF Talent mødte FC København.

Det var ikke kun 3F Superligaen, som havde besøg af FC København i den forgangne spillerunde. Også U15, U17 og U19 holdene havde besøg fra hovedstaden, og det skulle blive tre intense kampe på et velbesøgt Fredensvang.

Hos U19-drengene kom vi ud med masser af energi og et aggressivt udtryk, som pressede løverne i bund i kampens indledning. Et af de vellykkede pres endte med en 1-0-scoring sat ind af Benjamin Opanovic efter en vellykket pres-aktion af Asker Beck. Efter scoringen kæmpede københavnerne sig mere og mere ind i kampen, men vi holdt dem fra scoring indtil pausen. Efter pausen var det dagens modstander, som var mest på bolden, og det endte også ud i tre københavnske mål, som betød, at vi måtte indkassere et nederlag på 3-1.

Hos U17 ventede et ubesejret FC København-hold, og efter en stille start blev der for alvor skruet op for kedlerne. Intensiteten var kampen igennem på et meget højt niveau. Men på trods af chancer i begge ender kunne ingen af holdene få bolden indover stregen, så derfor måtte de to hold nøjes med 0-0 til pausen.

Efter pausen blev intensiteten for meget for modstanderne, og det resulterede i et rødt kort. Drengene fra Aarhus udnyttede momentum og scorede i minuttet efter det røde kort til 1-0 ved Frederik Emmery Søgaard, som blev sat op af flot forarbejde af Mikkel Falk Hansen. Efter scoringen havde vi initiativ med bolden, men FCK truede stadigvæk vores mål på trods af at de manglede en spiller. Men sejren holdt hjem, og vi blev dermed det første hold til at slå ligaens førerhold i denne sæson.

Hos U15 var der også intensitet og drama undervejs i kampen. Drengene leverede en flot første halvleg. Det gode spil udmøntede sig allerede efter 2 minutter i et flot mål af Valdemar Rosenberg. Således kunne drengene gå til pause foran 1-0.

Anden halvleg var mere lige, og FCK kom bedre med i kampen og truede i højere grad AGF’ernes mål. Fem minutter før tid fik FCK et frispark uden for feltet. FCK’eren sparkede bolden på undersiden af overliggeren. Men AGF’s målmand fik fat i bolden og holdt den. Situationen virkede til at være overstået, indtil dommeren - til stor overraskelse for både aarhusianske og københavnske drenge - fløjtede for mål da han vurderede, at bolden havde været over linjen. Så kampen endte 1-1. Bittert for drengene, som blev ramt af sort uheld denne lørdag.

Hos de yngste hold blev det hos U14 til 2-2 mod AaB, mens U13 hentede en 3-1-sejr i Aalborg.

På pigesiden venter først kamp igen næste weekend, når turen går til Hjørring.