UDSOLGT TIL SØNDAGENS STORKAMP

12.11.2022 15:00

Der er nu ikke flere billetter til AGF mod FC København søndag kl. 14 i Ceres Park.

Søndag kl. 14 går det løs med årets sidste kamp i 3F Superligaen i Ceres Park, når landets to største byer tørner sammen. Og det bliver foran et tætpakket Ceres Park, hvor vi nu kan melde udsolgt.

Det sker efter vi endda fredag udvidede antallet af billetter til også at omfatte pladser på Hørkram Tribunen. Men de er nu også væk. Og vi kan derfor altså melde alt udsolgt til AGF mod FC København.

Med udsigten til så mange mennesker i Kongelunden søndag eftermiddag opfordrer vi til, at man kommer i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 11.30 og portene til Ceres Park åbner senest kl. 12.45. Så hjælp os og dine medfans til en god oplevelse ved at komme til stadion i god tid og søge mod indgangen tidligt.

Hold også øje med AGF.dk og din indbakke, hvis du har billet, for yderlig praktisk information.

Det er tredje gang ud af de sidste fire hjemmekampe, at vi kan melde udsolgt, og selv om fremmødet søndag i sagens natur kan blive mindre end stadionkapaciteten på 19.400, da der kan være nogen, som ikke udnytter sin billet eller sæsonkort, kan vi efter søndagens kamp se tilbage på et efterår med et rekordhøj tilskuergennemsnit og en helt fantastisk opbakning til gutterne.