TUREN GÅR TIL VIBORG

29.09.2023 16:34

Weekenden byder en ny udebanetur for 3F Superligaen. Destinationen lyder på Energi Viborg Arena.

På søndag den 1.10 kl. 18 møder vi Viborg FF på deres bane på Energi Viborg Arena Fremmødet på udebane været talstærkt hele denne sæson - senest med et udvidet og udsolgt udebaneafsnit i Randers og et flot fremmøde hele vejen til Nykøbing.

Viborg FF melder om stor interesse for kampen. Tager man med til Viborg, så køb billetter Viborg FF lige her. Husk at vælge billetter til udebaneafsnittet på Nordtribunen. 

Tager man turen til Viborg med holdet på søndag, er der flere muligheder:

Kommer man i bil til stadion, opfordrer hjemmeholdet til, at man parkerer ved Erhvervsakademi Dania eller Viborg Rådhus, som er placeret bag den nordlige tribune, og i kort gåafstand til stadion.  

Tager man turen fra Aarhus med tog, kører Arriva med regionaltog 5445 mod Struer fra Aarhus kl. 15:55 og standser på Viborg Station kl. 17:00. Herfra er der en lille gåtur på 1 km. til stadion, og man ankommer i god tid til at få varmet stemmerne op inden kampstart. Det er også muligt at tage bybus rute 4 til stadion.  

Der går også bus fra Aarhus til Viborg. Hvis man er mere til det, kan man tage busrute 118 mod Randers fra Sønder Allé til Randers Busterminal. Derfra kører busrute 62 mod Viborg og ankommer på Viborg Rutebilstation.
 
Find mere information på Viborgs hjemmeside om udebanefans her.  
 
Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen, som man kan læse mere om via deres respektive sociale medier og hjemmeside.  
 
Kampen fløjtes i gang på Energi Viborg Arena søndag 1. oktober kl. 18.

På gensyn i Viborg.