SLUT ÅRET AF I CERES PARK MED AFGØRENDE KAMP

25.11.2022 12:23

Lørdag den 3.12 spiller AGF's kvinder årets sidste kamp, når FC Nordsjælland kommer til Ceres Park i en kamp, som kan blive afgørende i forhold til top seks eller ej.

Mens 3F Superligaen nu ligger vinterstille er der stadig fuld gang i Gjensidige Kvindeligaen. Og mens AGF søndag skal en tur til HB Køge er vi allerede begyndt at se frem mod efterårets sidste kamp, der spilles mod FC Nordsjælland lørdag den 3. december i Ceres Park kl. 13.30.

For det er også den sidste kamp i grundspillet, og som kampene har foldet sig ud dette efterår kan den sidste kamp blive knald eller fald for om kvinderne ender i medaljeslutspillet eller endnu en gang skal ud i nedrykningsspillet.

For lige nu ligger AGF og FC Nordsjælland side om side i tabellen med hver 11 point. Vi er dog nu nummer seks på en bedre målscore og dermed på den top seks plads, der giver adgang til forårets medaljeslutspil.

I den runde, der spilles denne weekend møder vi som nævnt HB Køge i en svær udekamp, mens FC Nordsjælland tager mod Kolding IF hjemme i Farum. Så måske vi er tre point fra top seks, når mandag rammer. Men kan altså med en sejr den 3. december stadig kommer i medaljeslutspillet - uanset, hvordan det går i weekenden.

Omvendt kan vi sikre os en plads i denne weekend med en sejr i HB Køge, hvis FC Nordsjælland taber deres kamp. Det er dog ikke det mest sandsynlige scenarie, hvorfor der nok venter os en altafgørende kamp lørdag 3. december i Ceres Park, hvor kvinderne med en sejr for første gang kan sikre sig en plads i medaljeslutspillet.

Så altså sandsynligvis masser på spil den 3. december. Derfor håber vi da også, at se mange på Ceres Park til årets sidste AGF-kamp.

Holdet fortjener enhver klapsalve og opmuntrende råb de kan få i bestræbelserne på at slutte godt af og spille sig i top seks. Og jo flere på lægterne, jo større er chancerne for, at vi kan vinde den sidste kamp, som kan vise sig at være nødvendig.

Så brug den første lørdag i december på at bakke AGF's kvindehold op i Ceres Park. Der er kampstart kl. 13.30 den 3. december.

Køb billetter her eller via linket herunder.