NEXT UP VIBORG: ÅRETS SIDSTE UDEKAMP VENTER SØNDAG

02.11.2022 08:32

Domkirkebyen mod vest kalder, når vi søndag møder Viborg FF.

Efter søndagens sejr i Lyngby venter der 3F Superligaen endnu en udebanekamp, når vi på søndag den 6. november kl. 14 møder Viborg FF i 3F Superligaens runde 22 på Energi Viborg Arena i Viborg. Man kan købe billet her >>>

Det er vores andet møde med de grønne fra domkirkebyen i denne sæson efter vi vandt vores første møde i Ceres Park med 3-1 tilbage i sommer.

Siden har Viborg gjort det så godt, at vi er et af de få hold i ligaen, der har vundet over dem i denne sæson. Efter de i weekenden vandt i Silkeborg, ligger Viborg FF således nu nummer 2 i 3F Superligaen med 28 point, mens vi er syv point efter på syvendepladsen med 21 point. Men i den tætte 3F Superligaen kun to point fra tredjepladsen lige under søndagens værter.

Seneste tur til Viborg for os var i den svære forårssæson, hvor det blev til et nederlag. Men ellers har vi i de senere år spillet en del lige kampe i Viborg, hvor det blot er blevet til to nederlag over de seneste ti kampe. Og det er som regel nogen ganske underholdende og målrige kampe vi spiller mod Viborg - om det så er i Aarhus eller i Viborg.

I gennemsnit ligger målsnittet på næsten tre, når AGF og Viborg mødes og der er scoret i samtlige af de seneste ti kampe. Så mon ikke der kommer mål igen på søndag. Så skal vi bare sørge for, at det er flest til os.

Og måske de kommer sent. For vi har scoret 39 procent af vores mål i denne sæson efter det 75’ende spilleminut - det er det højeste antal af sene mål af alle hold i ligaen.

Det er vores 3F Superliga-kamp mod nr. 53 på søndag. Den første kamp blev spillet i september 1993, hvor vi vandt 6-0 og den seneste altså i Ceres Park i juli, hvor vi vandt 3-1.

Nu venter en ny kamp i Viborg. Lad os sammen gå efter en ny sejr. Som sædvanligt håber vi at se mange i Viborg, hvor der traditionelt altid er mange AGF’ere på udebaneafsnittet på Energi Viborg Arena. Støtten på udebane har i denne sæson været forrygende og stærk. Lad os fortsætte det i årets sidste udekamp.

Køb din billet her >>>

På gensyn i Viborg!

Dyk ned i kampens tal og se højdepunkter fra de seneste ti kampe lige her >>>