NEDERLAG I CHANCERIG TESTKAMP MOD AC HORSENS

Lørdag bød på en træningskamp mod AC Horsens, der endte med at vinde 0-1.

I forbindelse med, at 3F Superligaen er gået på tidlig juleferie er der lagt et program for herretruppen med tre testkampe. Den første blev spillet tirsdag i Ceres Park, hvor vi havde besøg af det svenske hold BK Häcken.

I dag var turen kommet til nogen andre, der også spiller i gul og sort - nemlig AC Horsens, der var taget den korte tur op ad E45 til Fredensvang.

Her blev det til en målløs første halvleg, hvor vi fra start afprøvede en 4-4-2 opstilling med Bråtveit på mål og så Mølgaard, TK, Bisseck, Kahl, Poulsen, Madsen, Anderson, Duin, Yakob og Mortensen.

Og efter en rodet indledning på kampen begyndte vi at komme til chancer. Blandt andre til en livlig Patrick Mortensen, som flere gange måtte se sine forsøg reddet af Marcus Brobjerg i Horsens-målet. Også Mikael Anderson og Kevin Yakob forsøgte sig med afslutninger udefra, men manglede lidt præcision.

I den modsatte ende havde vi rigtig fint styr på AC Horsens, som først kom til deres første forsøg efter 35 minutters spil. Få minutter efter var Patrick Mortensen på spil i AC Horsens feltet, da han opsnappede bolden fra Horsens-målmanden, men som så selv reddede situation med en redning efterfølgende.

Så første omgang ender 0-0 og det kunne vi ærgre os mest over på vej ind til pausen.

Anden omgang begyndte også med en stor AGF-chance til Patrick Mortensen, men uden held. Så var AC Horsens mere effektive på deres forsøg og små ti minutter inde i 2. halvleg fik de scoret på en flot helflugter efter de havde held til at trykke os lidt ned.

Men vi svarede godt igen og kort efter kom Gift Links til en stor chance, men igen fik vi ikke udnyttet vores muligheder for et mål.

Efterhånden skiftede begge hold en del ud og vi fik også resten af dagens kamptrup i aktion - på nær Jesper Hansen. Så helt naturligt tyndede det lidt ud i chancerne til begge hold, men vi fik i perioder etableret et godt pres på gæsterne. Dog uden at vi formåede at skabe lige så gode chancer som i første halvleg og i begyndelsen af anden omgang.

Så kampen ender med kun et mål – og det var til AC Horsens.

Vi tester igen på tirsdag, når vi spiller en træningskamp mod FC Fredericia - den sidste testkamp på programmet inden juleferien.