MC MALERFORRETNING UDVIDER SAMARBEJDET MED AGF

30.11.2022 09:09

En af byens ældste malervirksomheder fortsætter samarbejdet med AGF og udvider samtidig engagementet.

Som en af byens største og ældste malerforretninger har MC Malerforretning været en del af AGF’s partnerkreds gennem flere år.

Nu har MC Malerforretning og AGF givet håndslag på en udvidelse af samarbejdet, hvor MC Malerforretning ikke blot fortsætter som Sølvpartner i AGF i 2023, men nu også udvider samarbejdet til at omfatte et partnerskab hos AGF Kvindefodbold, hvor MC Malerforretning fra 2023 går ind som bronzepartner.

Efter flere års samarbejde med AGF på 3F Superligasiden er det en naturlig udvikling for MC Malerforretning nu også at bakke op om AGF Kvindefodbold.

- Med en beliggenhed i Tilst ved Aarhus er vi en lokal funderet virksomhed. Og selv om vi udfører opgaver over hele Østjylland, støtter vi gerne lokalt - og i det her tilfælde AGF som vi gennem mange år har haft et godt samarbejde med.

- Og vi har med interesse fulgt, hvordan AGF har engageret sig i kvindefodbold og skabt nye muligheder og drømme for byens pigespillere. Det vil vi gerne støtte - samtidig med, at vi fortsætter vores engagement i AGF på herresiden, siger Leon Wagtmann, der er direktør hos MC Malerforretning, som blev stiftet helt tilbage i 1922 under navnet Malernes Cooperative Forretning.

Her 100 år efter er MC Malerforretning nu en af byens største malervirksomheder, der udfører opgaver for både private kunder, boligforeninger, entreprise og erhvervskunder.

- Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. Og hver dag arbejder vi hårdt for at være byens fortrukne malerfirma. Her hjælper samarbejdet med AGF os meget i forhold til synlighed og netværk, og vi har gennem årene haft stor glæde af partnerskabet med AGF. Derfor er vi også glade for, at vi fortsætter med det - og nu altså også på kvindesiden, siger Leon Wagtmann fra MC Malerforretning.

Se mere om MC Malerforretning her >>>