LEJEUPDATE: DUNCAN I GANG DOWN UNDER

29.11.2022 13:10

Vi tager en vinterstatus på tre AGF'ere, der pt. er på udleje.

Mens 3F Superligaen ligger stille under VM og truppen snart går på juleferie, er der tre AGF'ere, som også er fortsat det hårde arbejde mens de er ude på leje.

I Skive IK er Frederik Ihler på leje og han har haft et fint efterår, hvor han tre gange er kommet på tavlen i 11 kampe for 2. divisionsholdet, der også nu holder vinterpause efter de vandt deres sidste kamp i 2022 med 2-1 over EfB, hvor Frederik Ihler startede inde.

På den anden side af jorden er australske Perth Glory og Zach Duncan for ikke så længe siden gået i gang med en ny sæson i den australske A-league. Efter fem kampe af sæsonen befinder Zach og Perth Glory sig på en sidsteplads. Zach har nydt godt af lejemålet og fået spilletid i alle fem kampe. Næste kamp er den 10. december, hvor Perth Glory møder Western United. 

I den polske liga har Dawid Kurminowski desværre været skadesramt siden sin ankomst på et lejemål i Zaglebie. Derfor har det også været yderst begrænset med spilletid for Kurminowski, som sammen Zaglebie ligger placeret lige over nedrykningsstregen med 17 point i lige så mange kampe.