LEGENDESERIE: POKALFIGHTER PÅ HJEMMEBANE

02.11.2022 18:37

Mød Bo Harder, der fik en oplevelse for livet, da AGF spillede hjemme i pokalfinalen i 1992.

Vidste du, at du kan dykke ned i vores historie ved at læse ikke færre end 94 nye portrætter om medlemmerne af AGF’s Legendekorps?

Serien fortæller om AGF's historie via møder med de tidligere spillere, der alle er en del af AGF’s Legendekorps. Serien er udarbejdet af journalist og tidligere sportsredaktør ved Jyllands-Posten, Frits Christensen, der nu er AGF-ambassadør og som efter et grundigt arbejde nu kan præsentere en flot portrætserie.

I dag er turen nået til Bo Harder som de fleste AGF’ere nok stadig husker, da han blev valgt til årets pokalfighter i pokalfinalen 1992, da AGF besejrede B1903 med 3-0 på hjemmebanen i Aarhus, fordi Parken det år var under ombygning.

- Pokaltriumfen i Aarhus var en kæmpe oplevelse, både fordi vi vandt kampen, hvor jeg som pokalfighter og målscorer havde personlig succes, men også fordi vores fans blandt publikum var ellevilde og invaderede banen efter kampen. Allerede på vej i bussen til kampen kunne vi fornemme, at det ville blive en speciel dag, fortæller Bo Harder i artiklen, som man finder her.

Se alle historierne på AGFlegenderne.dk