FC NORDSJÆLLAND VENTER I POKALEN

08.11.2022 08:55

Torsdag gælder det pokalen, når FC Nordsjælland kommer til Aarhus.

Torsdag kl. 19.30 møder vi i Ceres Park FC Nordsjælland i fjerde runde i Pokalturneringen, som vi kvalificerede os til ved at vinde 3-0 ude over AB, mens vores modstander vandt 5-0 over BSF for at blive klar til kampen torsdag.

Det er første gang vi møder FC Nordsjælland i Pokalturneringen, som FCN har vundet i 2010 og 2011. Vores seneste finaledeltagelse fandt sted i 2016, mens vi skal tilbage til 1996 for at finde den seneste triumf i finalen. Vi er dog stadig det hold med flest pokaltitler i Danmark - nemlig ni alt. Og torsdag levet drømmen om den 10’ende altså videre.

I 3F Superligaen har vi allerede i denne sæson mødt FC Nordsjælland to gange. Senest for ikke så lang tid siden, da vi den 16. oktober spillede 1-1 på Right to Dream Park i Farum efter vi i en dramatisk kamp i Aarhus havde tabt 2-3 til ligaens øjeblikkelige førerhold, hvis seneste kamp var i går i Herning, hvor FCN spillede 0-0 mod FC Midtjylland, mens vi jo også spillede uafgjort i Viborg.

Det er 3F Superligaens to bedste defensive mandskaber, der mødes torsdag. FCN har blot lukket 12 mål ind, mens vi har indkasseret 16 og har generelt har vores forsvar haft et flot efterår. Historien tilsiger nu, at der kommer mål på torsdag al den stund, at vi kun to gange har spillet 0-0 mod FCN i de 53 kampe, vi har mødt dem i 3F Superligaen og der er blevet scoret 31 mål i de seneste ti kampe de to hold imellem.

Lige nu er det da også begge hold, der har en spiller øverst på topscorerlisten i 3F Superligaen, hvor Patrick Mortensen og FCN’s Andreas Schjelderup begge er at finde med ni mål i 3F Superliga-sæsonen indtil nu.

Torsdag håber vi på flest mål til os. Og apropos, så skal der jo findes en vinder torsdag, når det er en pokalkamp. Så i tilfælde af uafgjort spilles der forlænget spilletid og ultimativt skal det afgøres på straffespark, hvem der går videre til forårets kvartfinaler.

Så en spændende kamp venter i Ceres Park torsdag kl. 19.30. Kom i skoven og støt gutterne mod mere pokalsucces. Billetter findes via linket herunder. Sæsonkortholdere har adgang til kampen som normalt.