EFTER SEJR: - VI VAR GODT FORBEREDT  

19.11.2022 19:14

Tilfreds med velgennemført kamp hos AGF Kvindefodbold.

AGF Kvindefodbold vandt lørdag 1-0 hjemme over Sundby i en vigtig kamp om point i bestræbelserne på at slutte året af i top seks. Og efter kampen var det i sagens natur en ganske tilfreds cheftræner, der kunne se holdets gameplan fungere på banen.

- Vi var forberedt på, hvordan de ville stille op. Så vi får Benedicte Moss op sammen med Sofie Bloch på sidste linje, og det gør, at vi kan spille lidt længere, som vi også havde forberedt os på.

- Vi skaber de chancer, som vi har brug for, og især i 2. halvleg synes jeg, at vi er klart bedst. Det ville have lunet lidt med et mål mere, og vi havde chancerne til det, men jeg er tilfreds. Det er en sindssygt flot indsats af pigerne, som spiller under et kæmpe pres. For vi vidste, at der kun var en ting, der gjaldt, og det var tre point, sagde cheftræner Katrine S. Pedersen efter kampen, hvor vi nu kan se frem til to spændende kampe til sidst, hvor vi først møder HB Køge i en svær udekampe for så at slutte mod vores direkte modstander i tabellen; FC Nordsjælland hjemme.

- Sejen betyder, at vi lever. Vi vil glæde os over sejren nu i dag, nyde det og evaluere kampen. Så skal vi hjem og forberede os mod HB Køge, hvor vi også gerne vil tage point, og gerne alle tre. Vi ved, at der er pres på hele vejen hjem i de sidste to kampe, og vi går stadigvæk efter en top seks plads, sagde cheftræneren, mens Cecilie Johansen slikkede sine sår efter en hård kamp på banen.

- På mange måder er kampen i dag lidt af en krig, men en krig, vi er rigtig godt forberedte på. Og det er det, der er afgørende i dag - det er det, der gør, at vi får lagt et solidt tryk på dem hele vejen igennem, fordi vi er klar på at være der i duellerne.

- Og de tre point i dag betyder, at vi stadig lever. Vi tror virkelig på det og ved, at vi er et godt hold, der er gode nok til at blive oppe i ligaen. Så det er fedt, når vi beviser det, og vi tror 100 procent fortsat på os selv, sagde Cecilie Johansen efter dagens kamp.