- DET GODE SPIL SKAL FORTSÆTTE I POKALEN

09.11.2022 19:02

Torsdag aften gælder det pokalen i en kamp, som Jesper Hansen ser frem til.

I morgen aften – torsdag 19.30 – venter FC Nordsjælland i Pokalturneringen i Ceres Park. Det er fjerde runde og kampen gælder en plads i kvartfinalen på den anden side af vinterpausen. Og truppen er klar til gi’ den fuld gas for at bevare drømmen i sæsonens næstsidste kamp.

- Jeg forventer det bliver en ny tæt kamp med FC Nordsjælland, som vi har haft et par tætte kampe med i 3F Superligaen. Og det kommer - som i ligaen - til at være afgørende, hvem der kan finde de ekstra mentale og fysiske kræfter frem på dagen og den kvalitet, som det kræver.

- Det synes jeg vi har været gode til i pokalen indtil nu og det skal vi også være i morgen, siger Jesper Hansen, der selv har stået i et par pokalfinaler tidligere i karrieren og også vundet pokalen. Det drømmer han om at gentage med AGF, hvor vi jo har ni titler i skabet og torsdag aften jagter den tiende.

- Når jeg en dag er færdig som spiller, så vil jeg gerne se tilbage på et trofæ i min AGF-periode. Men lige nu handler det om at komme forbi FC Nordsjælland, der har spillet en rigtig flot sæson indtil nu. Kan vi det, så har vi noget at glæde os over i vinterpausen, og det er også vigtigt.

- Jeg tror det bliver en god og spændende kamp for publikum. Vi skal ud og forsøge at skabe kampen og tage det gode spil med fra sidste runde, og så skal vi være stærke defensivt igen mod et godt offensivt hold, siger Hansen.

Køb din billet til kampen via linket herunder.