CHEFTRÆNEREN ÆRGERLIG EFTER POKALEXIT

10.11.2022 21:48

- Vi fik ikke udnyttet vores chancer og så er det svært mod en god modstander. Uwe Rösler om pokalnederlaget til FC Nordsjælland.

Torsdagen bød på et trælst exit fra Pokalturneringen, da vi hjemme tabte 0-2 til FC Nordsjælland. Det var ellers en kamp, hvor vi havde chancerne til mål og den slags er man nødt til at udnytte, hvis man vil videre i Pokalen.

- Vi formåede ikke at få udnyttet vores chancer og muligheder, og så tabte vi til et godt Nordsjælland-hold, som fik udnyttet deres chancer. Og det er lidt historien om kampen i dag. For når man spiller mod et hold med den kvalitet FC Nordsjælland har i øjeblikket, er du nødt til at score på dine muligheder, og det fik vi ikke gjort i dag, lød det efter kampen fra cheftræner Uwe Rösler, som så et AGF, der ikke lod sig slå ud af det første FCN-mål.

- Gutterne viste en fin fight i dag og arbejdede hårdt, og vi lod os ikke slå ud og forsætte med at spille efter det første mål. Og vi forsøgte at presse Nordsjælland i anden halvleg, så vi kunne komme tilbage i kampen.

- Men det lykkes desværre ikke og vi er alle ærgerlige over, at vi nu er ude af pokalen. Vi havde håbet, at vi var med i turneringen på den anden side af pausen, men sådan skulle det ikke være. 

Der resterer nu kun en turneringskamp før pausen. Det er på søndag mod FC København, hvor vi får mulighed for at rejse os igen hjemme i Aarhus.