AGF SØGER PRAKTIKANT PÅ SUPERLIGA KLASSE

02.11.2022 08:12

AGF’s scouting- og analyseafdeling søger nu en ny praktikant til forårssemestret.

Vil du prøve kræfter med livet i en 3F Superligaklub i forbindelse med din uddannelse, er det nu du skal spidse ører og din pen. For AGF har til foråret en åben praktik-position i den sportslige afdeling hos vores scouting- og analyseafdeling.

Her kommer du til at få en grundig oplæring i scouting og data i et spændende forløb, der kan være et godt skridt frem mod en karriere i branchen. Er du analytisk og struktureret og drevet af engagement og ambitioner, er det gode egenskaber i for praktikken. Vi forventer også, at du er læringsparat, reflekterende, grundig og detaljeorienteret - og har du et godt øje for fodbold eller data, så er det blot endnu mere til din fordel.
 
Du kommer til at arbejde med analyser, dataindsamling, struktur, rapportering, intern formidling og scouting.
 
Vi tilbyder en grundig oplæring og en spændende indgang til den professionelle fodboldverden. Og fleksible opgaver, hvor du fra en skærm kan arbejde fra hele verden.

Positionen er oplagt til den studerende fra for eksempel idrætsstudier, Idrætsvidenskab, sportsmanagement-uddannelser eller lignende, hvor en praktikplads i et semester er en nødvendighed eller måske blot en del du selv ønsker at tilføre din uddannelse.

Interesse for scouting og data er vigtigste forudsætning fremfor bestemt studie.

Grib denne unikke mulighed for at supplere din uddannelse med praktisk erfaring i et dynamisk, lærerigt og spændende miljø. Praktikforløbet er ulønnet. Vi sørger for alle de nødvendige arbejdsredskaber.

Vil du være med på holdet, så send os en kort motiveret ansøgning med et CV til Tim Zink, Head of Research & Analysis på email: [email protected]