YOUNG GUNS: DOBBELTSEJR OVER FORTUNA OG MÅLRIGT MOD EfB

21.11.2022 10:11

Der var fuld plade for AGF Kvindefodbold i weekenden, da U18 og U16 DM vandt over Fortuna Hjørring.

Det blev en god weekend for AGF Kvindefodbolds yngste hold, der fulgte op på førsteholdets sejr i lørdags med dobbeltsejr på udebane mod Fortuna Hjørring.

For efter to to gange uafgjort i sidste sæsons opgør mod Fortuna, lykkedes det søndag endelig for AGF U18DM at få en sejr mod nordjyderne fra Hjørring. Sejren kom i hus på to sene scoringer, der ændrede kampen fra 1-2 til 3-2.

AGF producerede kampen igennem et hav af store chancer, og kunne med lidt større skarphed være gået til pause med en føring på tre mål. I stedet kom Fortuna foran i 2. halvleg, inden AGF’erne igen måtte ud i at levere et af deres flotte comebacks til en fortjent sejr.

Med de tre point ligger AGF U18DM nu nr. to i DM-rækken - tre point efter FCN, inden de 3. december møder Vildbjerg i efterårssæsonens sidste kamp.

AGF U16DM ville naturligvis ikke stå tilbage for de ældre spillere – og det til trods for at Fortuna inden kampen havde gjort rent bord i de første ni runder med 27 point. Efter en stærk holdpræstation - især efter pausen - blev AGF U16DM de første til at tage point fra nordjyderne med en fornem 4-1 sejr.

Med sejren rykker AGF U16DM også op på en aktuel andenplads i U16DM-rækken.

Så alt i alt en rigtig god weekend for AGF Kvindefodbold, efter Gjensidige Kvindeligaholdet også fik en vital sejr i lørdagens hjemmekamp mod Sundby.

Hos AGF's drengehold havde U17 besøg af Esbjerg i en målrig kamp, der endte 3.3. Frederik Emmery Søgaard, Stefen Erwan Tchamche og Gustav Schjøtt stod bag de århusianske mål.

Også U15 mødte EfB og her blev det til en århusiansk 2-1 sejr.