AFGØRENDE KAMP SLUTTER ÅRET AF I CERES PARK PÅ LØRDAG

28.11.2022 11:47

AGF's kvinder i "finale" på lørdag om en plads i medaljeslutspillet.

Selv om julen nærmer sig og 3F Superligaen for længst er gået på vinterpause, er der en sidste kamp tilbage i Ceres Park inden julen for alvor sænker sig over Kongelunden.

Og hvilken kamp det er! For på lørdag kl. 13.30 møder AGF Kvindefodbold FC Nordsjælland i en kamp, der bedst kan betegnes som en finale om en plads i næste års medaljeslutspil i Gjensidige Kvindeligaen.

For som resultaterne har flasket sig i de seneste kampe kan AGF Kvindefodbold med en sejr for første gang sikre sig en plads i medaljeslutspillet.

Vi kommer således ind til kampen tre point efter FC Nordsjælland, der lige nu ligger på en slutspilsplads i Gjensidige Kvindeligaen. Så med en sejr kommer vi á point med gæsterne, men vil så ha’ en bedre målscore, da den lige nu også er helt lige de to hold i mellem.

Så alt er altså i spil på lørdag, hvor kun en sejr tæller. Derfor håber vi at se mange i Ceres Park på lørdag, så vi kan bakke holdet bedst mulig op i bestræbelserne på at få den nødvendige sejr i hus.

Spillerne får brug for alt den opbakning og kærlighed de kan få fra lægterne i den spændende kamp og i jagten på det nødvendige resultat. Så benyt lejligheden til for sidste gang i år at se et AGF-hold på hjemmebanen i Ceres Park lørdag den 3.12 kl. 13.30

Inden har vi åbnet AL Bank Fanzonen og dækket op til en hyggelig juledag i Kongelunden. 13.30 bliver det så rigtig spændende inde på Ceres Park i jagten på en sejr. Billetter findes via linket herunder.