VIKTOR NORING LANDET GODT PÅ FREDENSVANG

12.03.2022 07:10

Viktor Noring er nyeste mand i førsteholdets målmandsgruppe.

Fredag var der et nyt ansigt på Fredensvang i skikkelse af den svenske målmand, Viktor Noring, som vi har hentet på en fri transfer efter han seneste har stået for svenske Falkenbergs FF.

Noring er hentet til Aarhus for at styrke målmandstruppen og byde ind med sin rutine og erfaring, der blandt andet er hentet i klubber som Malmø FF, Celtic, Hearts og også fra dansk fodbold, hvor Noring i en sæson spillede under vores cheftræner David Nielsen, da Nielsen stod i spidsen for Lyngby BK. Nu gælder det så AGF for den 31-årige målmand.

- AGF ønskede en keeper i målmandsgruppen med erfaring og vi har haft en god dialog hen over de seneste uger, der altså endte med en aftale. Nu skal jeg i gang med at træne godt efter jeg ikke har trænet med et hold siden sæsonen sluttede i Sverige før jul. Så for mig handler det i første omgang om at komme i form og træne godt med, og bidrage til gruppen med det, jeg nu kan.

- Jeg har erfaring fra mange lande og mange klubber, hvor jeg har taget noget med fra alle steder, jeg har været. Og jeg vil forsøge at byde ind som jeg nu kan og bidrage, hvor klubben ønsker det. Selv om jeg kun har været her i kort tid har jeg allerede et godt indtryk af klubben og af mine holdkammerater, og de andre målmænd. Og jeg ser frem til at træne og byde ind med de kvaliteter, jeg kommer med som spiller og som menneske, siger Viktor Noring, der i første omgang har lavet en aftale med os frem til sommer.

KONCERNPARTNERE