STOR INTERESSE FOR FØRSTE HJEMMEKAMP

03.03.2022 11:29

Efteråret bød på et flot tilskuergennemsnit på Ceres Park på over 11.000. Måske vi rammer det igen på mandag.

11.157, 19.143, 11.038. Der var sidste efterår mange tilskuere på Ceres Park til store fodboldoplevelser. I gennemsnit har tilskuergennemsnittet i efteråret 2021 været på 11.070 på Ceres Park og dermed det tredjehøjeste i 3F Superligaen og det højeste i AGF i mere end 10 år.

Og det ser allerede nu her fredag ud til, at vi igen bliver over 10.000 til årets første hjemmekamp. I hvert fald kan vi melde om en pæn stor forhåndsinteresse for kampen mod FC Nordsjælland, der spilles mandag den 7. marts kl. 19.

Mangler man stadig billet til kampen, kan man finde dem her >>>

Der er da også lagt op til en spændende kamp, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Vi kan stadig nå top seks og gutterne er opsat på at hente en sejr i årets første hjemmekamp. Samtidig kan vi måske se frem til den første optræden på hjemmebane fra den nyeste AGF'er, nemlig Jack Wilshere, som fik debut i fredagens kamp i Vejle. Og så er der jo bare noget særligt over den første hjemmekamp i et nyt år.

Så det er bare med at komme i Kongelunden og heppe gutterne frem til sejr - det er en opbakning, der giver vinger. For takket være den flotte opbakning, vi har oplevet i Aarhus i indeværende sæson, skal vi helt tilbage til den 15. august for at finde det seneste nederlag i Ceres Park i 3F Superligaen.

Lad os håbe den gode stime fortsætter på mandag - igen foran mange tilskuere.

Køb billet her >>>