RESERVELIGA: 1-2 MOD SILKEBORG IF

21.03.2022 16:42

Mandag bød på en reserveliga-kamp mod Silkeborg IF. 1-2 stod der på måltavlen på Fredensvang efter 90 minutter.

Oven på gårsdagens 3F Superliga-kamp var der i dag kamp i Reserveligaen, hvor Silkeborg IF var på besøg på Fredensvang.

Her mødte de et AGF-hold med mange unge ansigter på Reserveliga-holdet, hvor flere U19 spillere blev sparet fordi U19 DM har en pokalkamp tirsdag. Derfor var truppen sammensat af både helt unge spillere og spillere fra førsteholdstruppen.

Men trods det, var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en føring på 1-0 efter et selvmål i første halvleg.

I 2. halvleg kom silkeborgenserne dog tilbage med en udligning og til sidst i kampen fik de også scoret en mere, så slutstillingen blev 1-2.

- Det var ærgerligt at indkassere sent i kampen, for gutterne gjorde det rigtig fint i dag. Vi havde flere unge spillere med og de fik vist sig flot frem - godt assisteret af de ældre spillere, der var til rådighed, som viste den rette attitude og mentalitet mod et godt spillende Silkeborg-hold.

- Vi fik arbejdet med vores struktur og nogen af mønstre, vi gerne vil arbejde med på vores hold, og det var fint at se, at nogen af de helt unge 'lads' vise sig frem med mod og arbejdsiver, fortalte assistenttræner Dave Reddington, der står i spidsen for reserveligaholdet. 

Næste reserveliga-kamp er en udekamp mod OB den 4. april.

AGF's trup til kampen
Viktor Noring, Oliver Lund, TK, Frederik Tingager, Jacob Andersen, Adam Daghim, Alex Ammitzbøll, Eskild Dall, Mathias Sauer, Daniel Jacobsen, Emil Agerbæk, Emil Vestergaard, Andreas Nybro, Noah Have.

KONCERNPARTNERE