POULSEN SER FREM TIL SØNDAGENS KLASSIKER

12.03.2022 07:57

Søndag skal vi op mod Brøndby på udebane.

Søndag venter der 3F Superliga-holdet et klassisk opgør mod Brøndby IF. Denne gang på Brøndby Stadion, hvor der er er udsolgt til rivalopgøret. Der er dog stadig billetter at få til et velbesøgt udebaneafsnit.

Efter et par ærgerlige nederlag kommer storkampen på et godt tidspunkt. For kampene mod Brøndby IF lever ofte deres eget liv og det er en god lejlighed til at komme tilbage på sporet.

 - Vi har fået parkeret kampen i mandags. Og nu skal vi ud og nyde at spille fodbold igen og spille frit i Brøndby, hvor vi bare skal slippe tøjlerne og komme ud over stepperne.

- Så det bliver en god kamp for os på et fyldt Brøndby Stadion, hvor der kommer mange fans fra Aarhus - det bliver en alletiders mulighed for at komme tilbage på sporet, siger Nicolai Poulsen, der sammen med holdkammeraterne kommer op med et hjemmehold, som har tur i den i øjeblikket. Omvendt er vi ubesejret i Brøndby i de sidste fire kampe. Så tilskuerne på det udsolgte Brøndby Stadion skal nok få noget for pengene søndag efter kl. 16, hvor kampen starter.

Der kommer mange AGF’ere på udebanesnittet. Men der er stadig plads til flere. Læs mere om det her >>>

Kommer man ikke til Brøndby kan kampen følges direkte på Canal9/Eurosport, der har optakt fra kl. 14.

KONCERNPARTNERE