OLIVER LUND I NY SERIE - JEG HAR OPGIVET MEGET MIN PASSION FOR FODBOLD

09.03.2022 17:13

I dag har vi premiere på en ny mini-serie i samarbejde med Sixt. Under overskriften It’s all about Passion undersøger vi passionen og følelserne for fodbold med tre profiler fra herreholdet.

Den første er Oliver Lund, der har en særlig passion for fodbold som har optaget ham siden han var et lille barn og som voksen har bragt ham langt. Oliver Lunds passion for fodbold kommer ikke fra fremmede. Hans far har spillet en central rolle i passionen for sporten:

- Både min mor og far har været engageret i min fodbold, men min far har skubbet en del til det, og været drivkraften bag det. Også når min bror og jeg ikke syntes det var så sjovt i de tidlige teenageår, så har han skubbet på en god måde, og så har man genfundet glæden, fortæller Oliver Lund i den nye serie med Sixt.

Oliver Lund er i sin karriere blevet kendt som lidt af en schweizerkniv indenfor fodboldens verden, da han kan spille stort set alle positioner.

- Det er hundrede procent min fars skyld. Jeg fik tudet ørerne fulde med, at du spiller bare, hvor træneren siger du skal spille - og for mig handlede det ikke altid, men i store dele af min karriere, om sammenhængen på et fodboldhold. Jeg havde godt nok nogle år, hvor jeg var meget kun mig selv men jeg kunne også godt se, at det er ikke den vej for mig. Den bedste vej for mig er at tage hensyn til mine holdkammerater og passe ind der, hvor der er behov for mig, siger Oliver Lund, som er meget tilfreds med tilværelsen som AGF’er og hvor fodbolden har bragt ham hen.

- Jeg har indtil nu fået det ud af min karriere som jeg har drømt om. Jeg tænker altid på det som, glasset er halvt fyldt, at jeg har opnået en masse, jeg har spillet en masse kampe for en masse gode klubber og jeg er enormt taknemmelig for det jeg har opnået.

I næste afsnit møder vi Nicolai Poulsen.