NEDERLAG I ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP

07.03.2022 20:18

Årets første kamp på Ceres Park endte mandag aften med et nederlag på 3-2 til FC Nordsjælland.

På en kølig, men smuk martsaften spillede 3F Superligaen mandag aften årets første hjemmekamp i Ceres Park, hvor FC Nordsjælland var på besæg.

Det var en ganske jævnbyrdig start på opgøret. I de første fem minutter af opgøret sad vi på spillet, men FC Nordsjælland svarede igen med godt spil i den efterfølgende periode.

Efter et målløst kvarter kom vi på måltavlen små 20 minutter inde i kampen. Eric Kahl havde næstsidste fod på bolden, og inde foran mål dukkede Albert Grønbæk op og sparkede bolden i kassen til 1-0.

FC Nordsjælland svarede igen efter en halv times spil. Oliver Villadsen modtog bolden på højre kant, og backen sendte et lumsk indlæg ind i feltet, der snød Jesper Hansen i målet. Dermed var stillingen 1-1.

Kort før pausen lignede det endnu en scoring fra FC Nordsjælland, da Mads Hansen sparkede bolden i netmaskerne. Men episoden blev set igennem i VAR-rummet, hvorefter der blev dømt offside.

Dermed sluttede 1. halvleg med pausestillingen 1-1.

2. halvleg
Efter pausen fik vi den bedst tænkelige start. da gæsternes keeper Andreas Hansen spillede bolden lige ud i skoen på Mikael Anderson. Harlev-drengen driblede forbi keeperen og sendte bolden i netmaskerne til 2-1.

Den hurtige scoring efter pausen skabte lidt ro på opgøret. Vi holdt FC Nordsjælland væk fra store chancer, og stillingen var uændret efter en times spil.

Herefter blev spillet mere rodet, og vi lavede en række fejl, men heldigvis formåede FC Nordsjælland ikke at udnytte det.

Med et kvarter igen gik det dog galt. FC Nordsjællands Simon Adingra modtog en bold i dybden i venstre side, hvorefter han fandt Mads Hansen foran mål. Angriberen kvitterede med en scoring, og udligningen var en realitet.

Det gik fra ondt til værre fem minutter senere. Igen var Simon Adingra på spil, da han dukkede op foran mål og sparkede gæsterne i front med 3-2.

I slutminutterne forsøgte vi ihærdigt at komme på 3-3. Desværre lykkedes det ikke, og kampen sluttede derfor med et nederlag på 3-2.