NÆSTE SØNDAG HYLDER VI TØFTING - BILLETSALGET ER STARTET

23.03.2022 07:21

På den anden side af landsholdspause er det tid til Legendernes Dag søndag den 3. april, hvor vi møder Vejle kl. 14 i Ceres Park. Køb din billet nu og vær blandt andet med til at hylde Årets Legende 2022.

Lige nu ligger 3F Superligaen stille, men når vi er tilbage igen bliver det med et brag af en fodbolddag i Ceres Park. For her holder vi Legendernes Dag med alt hvad det indebærer af nostalgi, minder og hyldest.

Den største hyldest går til Stig Tøfting, der er Årets Legende 2022. Det kunne vi afsløre tidligere på måneden og nu nærmer vi os altså hans kamp. Det bliver søndag den 3. april kl. 14, hvor vi møder Vejle Boldklub og altså samtidig holder Legendernes Dag i Ceres Park.

Billetsalget er startet for nogen dage siden og man kan købe sin lige her >>>

Til Legendernes Dag vil Stig Tøfting naturligvis blive hyldet som Årets Legende, men vi skal også hilse på mange andre tidligere spillere i AGF i skikkelse af medlemmerne af Legendekorpset, der traditionen tro kommer på besøg til kampen.

Så det bliver en dag i mindernes og nostalgiens tegn, og så er det jo også ganske passende, at det bliver en historisk modstander på dagen i skikkelse af Vejle, som vi gennem historien har spillet mange store opgør med.

Husk at man kan købe en særlig Legendetrøje, der hylder Stig Tøfting. Selv om den har været meget populær siden sin premiere, så er der stadig flere tilbage i AGF Fanshoppen.

Her kan man i øvrig møde Stig Tøfting lørdag den 2. april kl. 11. Meget mere om det senere, når vi varmer op til Legendernes Dag 2022 fra i dag og helt frem til kampstart søndag den 3. april kl. 14.

Køb billet her >>>