LYT TIL AGF - NY PODCAST UDE

03.03.2022 08:14

Premiere på ny podcastserie - lyt til Bagom AGF.

Nu kan du komme lidt tættere på din klub i en ny podcast-serie som vi kalder ”Bagom AGF”. Her besøger vi nogen af de personer, der får hjulene til at drive rundt i AGF. De fortæller om deres arbejde og deres funktion, og giver dermed et anderledes indblik i klubben.

De to første afsnit er nu ude. I afsnit et møder vi den fysiske træner for AGF Kvindefodbold, Mattias Malchaus under opstarten med kvinderne til en ny sæson. Her fortæller han hvordan man arbejder fysisk med et kvindehold.

Andet afsnit byder på et indblik i vores greenkeepers arbejde med banen på Ceres Park og træningsbanerne på Fredensvang. Kasper Lund Poulsen fortæller om sit arbejde og den udvikling, som banearbejdet har taget i AGF i de senere år.

Senere kigger vi ind hos andre personer og funktioner bag kulisserne i AGF.

Du finder de nye podcast på de gængse platforme, som iTunes, Spotify og Soundcloud. Her kan du i øvrigt stadig dykke ned i et arkiv med andre podcast – lyt for eksempel til serien om AGF’s pokalfinaler gennem tiderne. Du finder vores soundcloud-arkiv her. 

Og søg blot på AGF på iTunes og Spotify, når du vil lytte til AGF.

Man kan også glæde sig til en ny mini-serie, hvor vi taler værdier og arbejdsglæde med cheftræner David Nielsen og talentchef i AGF, Jesper Ørskov. Det sker i en serie præsenteret i samarbejde med Koncenton, som snart har premiere.

God fornøjelse med de nye podcast om AGF.