INDEN SØNDAG: - DET BLIVER IKKE KEDELIGT

18.03.2022 10:08

Der venter os en spændende kamp på søndag hjemme mod Viborg FF, hvor cheftræner David Nielsen ser frem til endnu en god kulisse, når vi skal revanchere os i forhold til seneste kamp i Aarhus.

Der venter 3F Superligaen en spændende og vigtig kamp på søndag i den sidste runde i 3F Superligaens grundspil, når vores næsten naboer fra Viborg FF kommer forbi til en dyst, der starter kl. 14.30.

Mangler man stadig billet, kan den købes her >>>

For holdet gælder det nu om at se fremad efter det ligger fast, at vi nu skal spille det "nedre" slutspil og ikke i top seks. Og det arbejde starter allerede på søndag, hvor vi kommer op mod en direkte konkurrent til den syvendeplads, der senere på foråret giver adgang til en europa-playoff kamp.

- Vi skal ha' et fortsat skarpt fokus på den enkelte kamp og vigtigheden af de point, der ligger i kampene - det ændrer sig jo ikke, fordi vi nu er i nedrykningsspillet. Så selv om nogen medier har sagt, at der venter os et kedeligt forår, så kan jeg garantere for, at det ikke bliver kedeligt og det kommer til at kræve maksimal koncentration fra vores side, siger cheftræner David Nielsen, der var glad for, at se, hvordan hans hold reagerede i 1-1 kampen i Brøndby i søndags oven på et nederlag hjemme i Aarhus ugen før. 

Men nu venter en ny kamp - Viborg FF hjemme, hvor det er os, som har revanche til gode efter, vi tabte 0-2 i Viborg i det omvendte opgør.

- Spillerne gjorde det godt i Brøndby, hvor vi så den sult og intensitet, der skal til. Den skal vi finde frem igen på søndag, hvor vi ved, at der igen kommer mange i Ceres Park for at bakke holdet op - vi har haft en forrygende opbakning på hjemmebane hele den her sæson. Det skal vi ud og kvittere for med en god indsats og forhåbentlig en sejr, så vi kan komme ind landsholdspausen og derefter slutspillet på en god måde, siger David Nielsen.

Køb din billet til kampen, hvor vi igen forventer, at vi bliver over 10.000 i Kongelunden.

KONCERNPARTNERE