FØR SEMIFINALE: - VI SKAL VÆRE EN MODBYDELIG UDFORDRER

12.03.2022 07:42

Fortuna Hjørring venter i semifinalen af Gjensidige Kvindepokalen for AGF Kvindefodbold - første opgør bliver spillet i Aarhus i morgen.

AGF Kvindefodbold er stadig med i pokalturneringen, der for kvinderne hedder Gjensidige Kvindepokalen. Søndag den 13. marts gælder det første opgør i pokalsemifinalen mod Fortuna Hjørring.

Opgøret bliver spillet hjemme i Aarhus på Fredensvang, hvor der er fri entré i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Og her er holdet klar til at tage kampen op mod en af de bedste danske hold.

- Der er ikke nogen tvivl om, at Fortuna Hjørring har favoritværdigheden - det er svært at skjule. Vi er så udfordreren i det spil, og den rolle vil vi tage på os på en rigtig modbydelig måde for dem, siger cheftræner Katrine S. Pedersen inden kampen.

- Det bliver superfedt at spille en pokalsemifinale. Det har været et af vores mål for sæsonen, men vi vil også gerne spille St. Bededag (finalen, red.). Vi glæder os til at få to kampe mod et af de bedste hold i Danmark.

For blot to uger siden spillede AGF Kvindefodbold en testkamp mod Fortuna Hjørring. Trods et nederlag på 3-1 var der gode takter at spore i opgøret mod nordjyderne.

- I vores testkamp mod Fortuna Hjørring var vi virkelig stærke defensivt. De fik dog scoret tre mål, og det må de ikke i søndagens kamp. Det skal vi lukke ned for. Men udover deres tre mål, så havde de næsten ingen chancer i kampen, fortæller Katrine S. Pedersen.

Pokalsemifinalen bliver spillet over to kampe. Første kamp er på søndag, inden returopgøret i Hjørring bliver afviklet weekenden efter.

- Det er utrolig vigtigt at komme fra det første opgør med et fornuftigt resultat. Så vi skal have lukket ned for dem i morgen, tilføjer cheftræneren.

Pokalsemifinalen mod Fortuna Hjørring bliver fløjtet i gang på Fredensvang på søndag klokken 13.00. Arbejdernes Landsbank sørger for gratis entré og gratis kaffe, så kom endelig forbi og støt kvinderne i jagten på en plads i finalen i Gjensidige Kvindepokalen.