FEM NEDSLAG INDEN FCN

06.03.2022 09:30

I morgen aften kl. 19 går det løs med årets første hjemmekamp. Her ser vi på fem nedslag inden kampen mod FC Nordsjælland.

Mandag aften venter FC Nordsjælland i Ceres Park til den første hjemmekamp i 2022. Det er runde 20 i 3F Superligaen og vi skal ud og fortsætte jagten på en mulig top seks plads.

Med udsigterne til årets første hjemmekamp kan vi se frem til mange tilskuere i Ceres Park, hvor vi håber, der kommer over 10.000 til en forhåbentlig stor fodboldoplevelse på en bane, hvor vi ikke har tabt siden 15. august sidste år. Mangler du stadig billet, så køb den her.

Traditionen tro er her fem nedslag inden kampen:

Første kamp i 2022
Med to udekampe i forårssæsonen i 3F Superligaen har vi ventet længe på at spille hjemme igen. Det er over tre måneder siden vi senest spillede hjemme i Aarhus, så truppen glæder sig til at komme hjem igen i vante rammer. Og det er da også ude godt, hjemme bedst, som man siger. Således har vi ikke tabt i Ceres Park siden 15. august - lad os bare - med jeres hjælp - holde fast i den stime på mandage.

God stime mod FC Nordsjælland
Samlet set over de seneste ti kampe - ude som hjemme - mod FCN har vi vundet fire kampe hver og spillet to uafgjorte. Men hjemme i Aarhus har vi et godt tag på nordsjællænderne, hvor vi har vundet tre af de sidste fire kampe mod FCN. Det er lige så mange sejre som i de ni tidligere kampe før den stime. Lad os bare fortsætte den positive tendens på mandag.

Støtte til Ukraine
Mandag aften samler vi ind til krigens ofre i Ukraine, hvor over en million mennesker er på flugt - et tal, der stiger for hver dag den frygtelige krig udfolder sig. Derfor har vi sammen med Salling dedikeret mandagens kamp til Ukraine til en indsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Ukraine. Man kan allerede nu støtte på Mobile Pay 222 800, og kommer man i Ceres Park på mandag, håber vi, at man vil benytte lejligheden til både at sende en varm tanke og et bidrag til støtte for de fordrevne fra krigen i Ukraine.

Hjemmedebut til Jack Wilshere?
Vores nyeste mand i hvidt fik sine første minutter på ”banen” i Vejle i fredags. Men nu er Jack Wilshere hjemme og kan - hvis han bliver udtaget til truppen - altså få mulighed for også at få sin hjemmebane-debut på Ceres Park. Og kommer Jack på banen, så håber vi, at han får en rigtig god og varm Aarhus-modtagelse med masser af kærlighed. Så kom ud og se om den nyeste AGF’er kommer i aktion i på sin nye hjemmebane.

Plus 10.000?
11.157, 19.143, 11.038. Der var sidste efterår mange tilskuere på Ceres Park til store fodboldoplevelser. I gennemsnit var tilskuersnittet i efteråret 2021 på 11.070 på Ceres Park. Og det ser ud til, at vi igen kan blive over 10.000 til årets første hjemmekamp. I hvert fald kan billetkontoret melde om en stor forhåndsinteresse for kampen mod FC Nordsjælland på mandag. Så kom ud i Kongelunden bliv en del af en stor fodboldoplevelse med mange på lægterne.

Vi starter mandag den 7.3 kl. 19. AL Bank Fanzonen åbner 17.30 og portene 17.45. Mangler du stadig billet, så køb den her.

Varm også op til kampen med tal og statistik her  >>>