FEM NEDSLAG INDEN BRØNDBY

11.03.2022 06:43

Søndag gæster vi Brøndby i 21. spillerunde af 3F Superligaen. Her ser vi på fem nedslag inden kampen.

Næstsidste kamp i grundspillet bliver fløjtet i gang, når vi søndag eftermiddag står overfor Brøndby på udebane i 3F Superligaen. Her skal vi i det klassiske rivalopgør forsøge at hive alle tre point med hjem til Aarhus for at holde liv i muligheden for top seks.

Traditionen tro ser vi her på fem overskrifter inden kampen

Ubesejret stime i Brøndby
I de sidste fire kampe på Brøndby Stadion har vi ikke tabt. Her er det blevet til tre uafgjorte kampe og en sejr. Seneste udekamp mod Brøndby var tilbage i mesterskabsspillet i sidste sæson. Her sluttede opgøret 2-2 på mål af Albert Grønbæk og Kevin Diks i første halvleg. Derudover vandt vi for eksempel i sommeren 2019 3-0 og har også spillet 0-0. Lad bare den gode tendens fortsætte på søndag.

Udsolgt, men…
Der bliver en flot kulisse til kampen på Brøndby Stadion. Værterne melder nemlig udsolgt til kampen. Men der er stadig pladser at få på udebaneafsnittet, hvor både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer ture til. Så tag din fodboldmakker under armen med til Brøndby og støt gutterne frem mod en sejr fra udebaneafsnittet. Med et fyldt stadion bliver det godt for holdet at se en stor hviie delegation på endetribunen.

Mål Mortensen
Patrick Mortensen har været involveret i mål i sine seneste tre Superliga-kampe mod Brøndby. Vores anfører har ikke været med i de to seneste indbyrdes opgør. Derfor skal vi tilbage til mesterskabsspillet i sidste sæson for at finde Mortensens seneste Superliga-kamp mod Brøndby. Her lavede han en assist i 2-2-kampen på Brøndby Stadion.

Mål, mål, mål
Når vi møder Brøndby i 3F Superligaen, er der nærmest altid garanti for mål. Kun én gang siden marts 2012 har det været en målløs affære, når vi har mødt de blå-gule fra Vestegnen. Senest det skete var i mesterskabsspillet i sæsonen 2019/2020 på Brøndby Stadion med en 0-0 kamp Lad os håbe på mange AGF-mål på søndag og gerne flere end vores sjællandske modstander.

Første kamp i Brøndby med tilskuere i tre år
Som nævnt kommer der mange på søndag på Brøndby Stadion. Og det er da også første gang siden sommeren 2019, at vi spiller rivalopgør foran mange fans på udebane. Således betød Corona-restriktioner, at der blot var 225 tilskuere ved en kamp i sommeren 2020, og de to efterfølgende kampe på Brøndby Stadion mellem AGF og Brøndby var foran nul tilskuere.