- DEJLIG FØLELSE AT VÆRE VIDERE

05.03.2022 18:30

Efter lørdagens avancement til semifinalen i dette års pokalturnering var cheftræneren for AGF Kvindefodbold naturligvis meget tilfreds.

AGF Kvindefodbold sikrede sig i eftermiddag en plads i semifinalen i Gjensidig Kvindepokalen med en 2-1 sejr over Odense Q i Odense. Det holdt dog hårdt, da holdet måtte ud i forlænget spilletid før afgørelsen faldt efter århusianerne ellers havde domineret store del af kampen.

- Kampen blev længere, end vi havde håbet på. Vi dominerede i store dele af kampen, men spillede lidt for langsomt, og vi ville gerne have afgjort kampen noget før, sagde cheftræner Katrine S. Pedersen efter kampen.

AGF'erne skulle også bruge mange chancer på at score sine to mål. Men trods de mange brændte chancer - herunder et skud på overliggeren og en bold reddet på stregen - var cheftræneren glad for antallet af målchancer, man skabte.

- Vi fik skabt mange chancer. Vi skal være mere effektive, men jeg er stolt af pigernes indsats og koncentrationen gennem alle 120 minutter. Det er en en rigtig dejlig følelse at være videre - nu ved vi, hvad vi skal de næste par weekender, lød det fra cheftræneren, som nu skal forberede sit hold på enten at møde Brøndby IF eller Fortuna Hjørring i semifinalen - det afgøres først søndag, når de to hold spiller deres kvartfinale.