DAVID NIELSEN: - DET VAR SOM VI GERNE VIL SE OS SELV

13.03.2022 20:56

Cheftræner David Nielsen var tilfreds med søndagens indsats i Brøndby - selv om han gerne havde taget sejren.

Efter et par svære uger kom vi søndag flot tilbage på sporet rent spillemæssigt, da 3F Superligaen i dag spillede 1-1 i Brøndby og satte dermed en tyk streg under vores flotte stime på rivalernes bane, hvor vi nu er ubesejret i fem kampe - siden november 2018.

Og efter kampen var cheftræner David Nielsen da også tilfreds med indsatsen fra sine mænd.

- Jeg så noget, som mindede om en AGF-indsats, og som vi gerne vil se os selv. Og jeg er egentlig ærgerlig over, at vi ikke vinder kampen, for det havde vi mulighederne til.

- Jeg synes, at vi har holdet tilbage i gode gænge. Vi har fået talt nogle ting i gennem i løbet af ugen, og det vil vi altid gøre, når vi rammer en dårlig periode. Og i dag svarer vi flot igen, sagde David Nielsen efter et intenst opgør på et fuldt besat Brøndby Stadion, hvor mere end tusind AGF'ere flot havde taget turen over for at støtte holdet i en vanskelig udekamp.

- Vi møder et godt hold i dag, og forventningerne til os selv er derfor måske lidt lavere. Og vi holder snuden i sporet og spiller videre, og der er heller ikke så mange reaktioner, når vi laver fejl. Og det er fint, for det har holdet brug for. Vi har et ungt hold med unge spillere, som har taget nogle store skridt og det viser de igen i dag med en mandfolkeindsats.

Næste udfordring for gutterne er grundspillets sidste kamp, når Viborg FF kommer til Aarhus på søndag kl. 14.30. Det markerer den sidste kamp inden slutspillet starter som for vores vedkommende jo nu bliver nedrykningsspillet efter det i dag stod klart, at vi ikke kunne nå top seks.

- Nu skal vi koncentrere os om hver enkelt kamp. Vi gjorde klar til Brøndby i dag og nu gælder det Viborg på næste søndag, og sådan er vi nødt til at bygge på. Vi skal nu spille, hvor vi skal spille, og så handler det for os om at være klar og gøre det bedre end vi senest har gjort mod nogen af de hold, der nu venter os, tilføjer David Nielsen

KONCERNPARTNERE