AGF SUPPLERER MÅLMANDSGRUPPEN MED RUTINERET KEEPER

09.03.2022 15:00

Velkommen til Viktor Noring.

AGF henter en erfaren målmand til 3F Superligaens målmandsgruppe, når vi byder velkommen til Viktor Noring. 

Noring kommer på en fri transfer efter han senest har spillet for svenske Falkenbergs FF oven på en karriere, der har budt på ophold i klubber som Malmø FF, Celtic, Hearts og Heerenveen.

Med aftalen med AGF vender 31-årige Viktor Noring tilbage til Danmark, hvor han i 2015/16 sæsonen spillede for Lyngby BK 

- Vi har ledt efter en rutineret målmand til at supplere vores målmands-team med Jesper Hansen og så unge Daniel Gadegaard. De to har i opstarten været suppleret af 17-årige Jonathan Hutters som har trænet med og også var med på vores træningslejr inden sæsonstart. Så der været et aldersmæssigt vakuum, som Viktor Noring vil kunne udfylde, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Viktor Noring kommer til AGF oven på en sæson i Sverige, der bød på 28 kampe i den næstbedste svenske række for Falkenbergs FF. Men med Falkenbergs’ nedrykning før vinterpausen til den tredjebedste svenske række forlod Viktor Noring den svenske klub for at søge nye udfordringer. Og dem finder han altså nu i Danmark og hos os i Aarhus. 

- Viktor kommer med stor rutine fra flere forskellige klubber og lande, og han vil derfor kunne give noget videre til vores yngre talentfulde målmænd og bidrage med sin erfaring. Han er en seriøs og hårdt arbejdende målmand som vi ser frem til at indlemme på vores målmands-hold. I første omgang kommer Viktor på en kortere aftale og så ser vi hinanden an, fortæller Stig Inge Bjørnebye. 

Viktor Noring har indtil videre lavet en aftale med AGF frem til sommer. Han træner første gang med målmandsgruppen i morgen - torsdag. 

Velkommen til Viktor Noring.