AGF KVINDEFODBOLD VINDER FORÅRSPREMIERE

26.03.2022 16:24

AGF Kvindefodbold fik lørdag en god start på kvalifikationsspillet i Gjensidige Kvindeligaen med en sejr i Aalborg.

Lørdag eftermiddag høstede AGF Kvindefodbold tre point i forårspremieren i kvalen til Gjensidige Kvindeligaen, da vi vandt 1-0 på udebane mod AaB.

Det blev en kamp som AGF dominerede og hvor vi snildt kunne ha' fundet mere. Men først med et kvarter igen fandt Sofie Bloch vejen til målet efter vi havde vadet i chancer mod nordjyderne.

Og trods de mange misbrugte chancer var cheftræner, Katrine S. Pedersen efter kampen tilfreds med præstationen i Aalborg, hvor det vigtigste var at komme i gang med en sejr.

- Vi er superglade for sejren, og jeg er stolt af pigernes indsats. De blev ved med at arbejde stenhårdt, selvom vi ikke var dygtige nok i vores afslutninger. Vi fulgte vores plan, og vi spillede med stort hjerte over hele linjen,

- Vi havde rigtig mange afslutninger, og vi ramte også meget forbi mål. I næste uges træning bliver temaet nok både at skyde på mål og ramme kassen, lød det fra Katrine S. Pedersen efter kampen, hvor hun primært glædede sig over, at vi vandt.

- Det er sindssygt vigtigt at komme godt fra start. Så mange kampe er der heller ikke i kvalifikationsspillet, så det er vigtigt, at få point fra starten og komme godt fra land.

Næste kamp for AGF Kvindefodbold er lørdag den 2. april, når B93 kommer på besøg på Vejlby Stadion.

Dagens kamptrup:
Katrine Svane, Ásla Johannesen, Sofie Vendelbo, Jenna McCormick, Sofie Bloch, Maria Agerholm Olsen, Maria Herdel, Caroline Ahrendtsen, Kathrine Spanner, Emma Andersen, Johanne Guldbæk, Julie Poulsen, Christina Ravn, Lea Bjerregrav, Maria Denius, Cecilie Johansen, Thea Rhode, Younggeul Yoon.